U šopingu sa Gocom Tržan

U šopingu sa Gocom Tržan

Dragi Kupikupci, kako ste danas? O čemu razmišljate? Da nije neki dobar šoping? 

Svaka žena bar 3 puta na dan pomisli na kupovinu. Ovo nije naučno istraživanje, ovo je lično iskustvo. J Koliko puta uhvatite sebe kako patite za nekim komadom garderobe , jer je preskup, premali, prevelik,predalek, itd? Koliko puta ste tugu lečile šopingom? Ja mnogo. I svaki put se osećam malo bolje.

Svima nam je poznat onaj momenat skrivanja nove torbe po kolima, ostavama, dečijim sobama, oni leptirići u stomaku hoće li je naći, pa nakon tri meseca kada je iznesemo na svetlost dana budemo u fazonu “Šta nova? Ma imam je par godina, nego sam je tek sad pronašla” ili još bolje “dala mi drugarica, njoj ne treba” . :)

 

Uprkos svemu, kupovina i dalje zauzima vrlo važan deo života svake žene, bila ona devojčica od 5 godina kojoj baaaš treba neka lutka, devojka od 30 godina koja se smrtno i bezuslovno zaljubila u nove cipele ili žena od 50 godina koja kupuje potrepštine za svoj dom. Dakle, kupovina je način života. I tačka.

Ako ste se ikada pitali da li poznate ličnosti imaju iste “probleme” kada je kupovina u pitanju, odogovor je DA. :)

Ovaj odogovor smo dobili od Goce Tržan koja je sa svojom porodicom posetila magacin kupikupi.rs . Već na ulasku Gocina ćerka Lena je spazila bežične bluetooth slušalice od kojih se nije odvojila taj dan, pa smo svi glasno prokomentarisali da šoping groznica ne zna za godine. :) 

Goca nijednog trenutka nije pokušala da sakrije da je ozbiljna kupoholičarka. Voli da ide sama u kupovinu, jer, kako kaže, šta god ona izabre za sebe, Leni se to ne dopada uopšte, pa kupovina  može da postane i stresna. :)

Goca i porodica

 Ako ste mislile da ste jedine koje oblače svog muškarca, varate se. Goca nam je priznala da njen muž Raša ne voli baš da ide u kupovinu i da najviše voli kada mu ona odabre neke odevne kombinacije. Iako ne voli da kupuje, Raši su u našem magacinu za oko zapale majice brenda Once original ( uskoro ću vam pisati o njemu).

Da su i  poznate ličnosti “obični” ljudi i da ih ispunjavaju sitnice svedoči Gocino oduševljenje Glamorous pamučnom majicom sa velikom aplikacijom njenog omiljenog benda Guns n’ Roses (ko god prati Gocu Tržan malo duže zna da ona oduvek sluša rok muziku-respect Goco! ).

 

Sećate se da sam vam već pisala o našoj kompaniji i tome da sve stvari sami uvozimo u Srbiju,fotkamo i postavljamo na sajt? Sada možete i sami videti kako izgleda jedan radni dan u Kupikupi.rs. Dobro nije nam baš svaki dan tu Goca ili novinari, ali atmosfera je uvek dobra. :)

 Nadam se da ste se zabavili u šopingu sa Gocom Tržan. :)

 

Do sledećeg čitanja xoxo

Svi komentari

Ostavite komentar