Slavimo ljubav

Slavimo ljubav

Ljubav? Može. 

Mnogi velikani su imali svašta da kažu o ljubavi. I da je slepa i da je sveta, da nema godine, da se za nju gine, da postoji prava, da postoji platonska, da se desi kad se najmanje nadaš, da boli, da daje snagu i hrabrost, itd. Ja bih rekla da je ljubav stanje u kojem pokazujemo najbolju verziju sebe. I zato, ŽIVELA NAM LJUBAV!

Na ovaj dan jedni su tužni što su sami, drugi su zbog toga srećni, neki su srećni, jer imaju nekoga, neki slave sv. Trifuna, neki slave Dan zaljubljenih, a mi...Mi smo rešili da vas počastimo pričom o novitetima, ali i da vam pomognemo da odaberete poklon za voljenu osobu.

Ipak, bio Dan zaljubljenih ili neki drugi praznik, pažnju je važno poklanjati uvek.

Pisala sam vam već o poklanjanju i kako ja obožavam da poklanjam svojim bližnjima , bilo da su sitnice ili neke veće stvari, pa ću vam sada dati nekoliko ideja čime biste mogli da obradujete svoje lepše, odnosno jače polovine.

Žene je lako obradovati zaminljivim poklonima, jer “meni sve treba” i “nemam šta da obučem” su najčešće fraze koje prosečna žena izgovara čak nekoliko puta na dan. 

Dragi muškarci, ukoliko vaša lepša polovina voli da se ulepšava, drži do svog izgleda, onda bih vam preporučila da pogledate našu kategoriju Elektronika u kojoj ćete pronaći mnoštvo aparata za negu lica i tela kao što su fenovi za kosupegle za kosu, fantastična četka za ispravljanje koseaparat za čišćenje lica koji radi na paru i pruža vam tretman lica poput onog u salonima. Zatim tu je uređaj za čišćenje lica Foreo koji je napravljen od silikona, ima sitne iglice i pritiskom na dugme počinje da vibrira, pa vašem licu pruža sjajno čišćenje i masažu, koja je odličan saveznik u zatezanju kože.

 Znamo svi da žene ne vole da slobodne sate provode u kuhinji, a kažu da put do muškog srca vodi preko stomaka. Našla sam rešenje i za taj problem.  Olakšajte vašoj dragoj pripremu hrane uz zanimljive i praktične kuhinjske aparate iz naše ponude. Ona odmorna, a vi siti. Nema na čemu hihihi.

Ukoliko je vaša lepša polovina više naklonjena dobroj garderobi i aksesoaru, preporučila bih vam da pogledate našu kategoriju Butik- Ženska garderoba, gde možete naći mnoštvo brendirane i kvalitetne garderobe po povoljnim cenama, jer trenutno imamo dodatnih 30% popusta na svu zimsku garderobu. Isto tako, dobra torba je uvek dobar poklon.

 Drage dame, da ne biste mučile svoje lepe glavice razmišljajući šta je to što bi se njemu dopalo , a da nije komplet kozmetike, parfem ili donji veš (što ste im uglavnom poklanjali za svaku godišnjicu, rođendan ili Novu godinu, zar ne?), daću vam nekoliko originalnih predloga čime biste to mogli iznenaditi i obradovati vašeg dragog muškarca.

Prvo, znamo da svaki muškarac, umeo on to ili ne, svoju muškost pokazuje time što će se potruditi da svaki kvar u kući otkloni (ponoviću, umeo on to ili ne :) ). 

Olakšajte mu to majstorisanje tako što ćete ga iznenaditi setom alata koji možete pogledati i poručiti ovde.

Ukoliko, pak, voli da drži do svog izgleda, preporučila bih vam da pogledate naše uređaje za brijanje i trimovanje.

Ako je vaš muškarac pretrpan poslom, stalno je na putu i u pokretu, onda nema sumnje da će mu ovaj pametni ranac olakšati nošenje laptopa i svih propratnih stvari. Sa zaštitom od krađe, ovaj ranac je baš sve što mu treba.

Sprave za vežbanje su uvek dobar i originalan poklon za muškarce, a priznaćete, dopašće se i vama da ponekad “ukradete” neki od rekvizita i pružite sebi rekreaciju kakvu zaslužujete i to u svom domu. Sprava za vežbanjereketi za stoni tenis i mrežicabežične slušalice za trčanje,na vama je da odlučite.

Jel vam se dešava često da ga neprestano zovete a njemu je telefon ugašen, jer se nije setio da ga priključi na punjač dok je bio kući? Noćna mora. Budite predusretljive pa vašem dragom poklonite eksterni punjač koji će uvek nositi sa sobom biti vam dostupan. Pametno, zar ne?

Ovo su moji favoriti ovog Dana zaljubljenih, ali i svih ostalih 364 dana u ovoj godini. Virnite malo na naš sajt , sigurna sam da će vam se dopasti još koješta.

Uživajte u ljubavi i poklanjanju. 

Do čitanja, xoxo

Svi komentari

Ostavite komentar