Sigurna kupovina- Pitanja i odgovori

Sigurna kupovina- Pitanja i odgovori

Dragi KupiKupci, rešilii smo da vam olakšamo kupovinu na našem sajtu i damo odgovore na pitanja koja od vas dobijamo.
Veoma često dobijamo pitanja tipa “Da li je sigurno da će mi proizvod stići?” ili “Kako da znam da me nećete prevariti?”, pa smo odlučili da vam damo odgovore na sva vaša pitanja i da vam olakšamo kupovinu na našem sajtu.

Znam, znam navikli ste da vam pišem o proizvodima i da vam pišem svoje utiske o njima, ali ovaj put vam samo olakšavam kupovinu. :)

Pre svega, želim da vam se zahvalim na poverenju koje ste nam do sada ukazali, zbog vas postajemo sve bolji (ovo zvuči kao govor na dodeli Oskara, ali stvarno to mislim :) ).

Uvek volimo da dobijamo povratne informacije od vas dragi naši KupiKupci, pa evo nekih pitanja koja ste nam postavljali...

Da li je kupovina na vašem sajtu sigurna?

Pitanja koja nam najčešće postavljate su u vezi sigurnosti same kupovine. Ako se sećate prvog posta pisala sam vam  o kompaniji ToKo trade doo koja je vlasnik sajta www.kupikupi.rs. Naša kompanija je zvanični uvoznik svih onih lepih stvari koje možete videti na sajtu.  Jasno vam je da nijednoj kompaniji tih kapaciteta nije u cilju da prevari ili ošteti bilo kog svog kupca, već da se prema svakom kupcu odnosi sa puno pažnje. Svakome od nas koji smo ozbiljni internet kupoholičari se barem jednom desilo da nešto poručimo online , a nikad taj prozvod ne dobijemo, a onda nam se prodavac ne javi, pa se nerviramo ili gubimo poverenje u internet prodaju. Upravo iz tih razloga mi smo 24/7 dostupni na društvenim mrežama, kontakt telefonu, mejlovima i dr. Ne bih da se hvalim, ( a ustvari bih :) ), ali od početka našeg poslovanja nismo imali mnogo reklamacija. Svaka reklamacija je odmah uvažena (ukoliko je greška načinjena na štetu kupca sa naše strane), kupci su zadovoljno ostavljali komentare ili pozivali da se zahvale. To je ono zbog čega mi imamo motivaciju da se još više razvijamo i rastemo zajedno sa našim kupcima i svima onima koji će to postati.  Dakle, sajt www.kupikupi je proveren i siguran sajt za kupovinu preko internet i to je ono što garantujemo svakom našem kupcu. O reklamacijama, povratu robe i sl. se možete informisati putem sajta, broja telefona, mejla itd.
Važno je da vam naglasim da je velika većina naših proizvoda fotkana kod nas u studiju ili na nekom drugom mestu, pa je proizvod upravo onakav kakvog ga vidite na našim fotkama.

Koliko je vreme isporuke i cena poštarine?

Kada je u pitanju distribucija proizvoda, KupiKupi.rs sarađuje sa kurirskom službom City express koja ima rok isporuke robe od 1-4 radna dana. Znači, vi poručite nešto sa našeg sajta u toku radnog dana do 14h, u našem magacinu se taj proizvod proverava , adekvatno pakuje i odmah zatim ga preuzima kurir i dalje transportuje vaš paket. Cena dostave je 230 dinara bez obzira na težinu vašeg paketa, ali za svaku kupovinu preko 3000 dinara, poštarina je potpuno BESPLATNA.
Dakle nikakav drop shipping ili neka slična stvar. Svi naši proizvodi se nalaze u našim magacinima i uvek su spremni za slanje.

Kako se vrši plaćanje robe?

Pouzećem. :) Za sada jedini način plaćanja kupljene robe je pouzećem, odnosno , kada vam kurir donese paket, vi mu date novac. Uz svaki paket dobijate račun koji prilažete uz reklamaciju, ako do nje dođe, a mi ćemo se truditi da ne dođe. :) U narednom period planiramo i uvođenje plaćanja karticom, koje u mnogome olakšava kupovinu.

Šta da radim ukoliko mi ne odgovara veličina garderobe?

U slučaju da vam neki komad garderobe ili obuće koju ste kupili ne odgovara (mali, velik, uzak, širok itd.) imate pravo na zamenu. Ukoliko se desi određenog proizvoda nemamo u odgovarajućoj veličini, proizvod nam vraćate, a mi vam vraćamo vaš novac.

Sva pitanja na koja možda nisam odgovorila možete postaviti na [email protected] ili pozivom na 060 404 58 58 i 022 475 962.

U sledećem postu ću vam pisati o tome kako se vrši kupovina na našem sajtu i otkriću  vam razna iznenađenja koja pripremamo, pa zato stay tuned. :)


Do čitanja, xoxo.

Svi komentari

Ostavite komentar