KupiKupi vam predstavlja...

Hej, KupiKupci, kako ste danas? Šta ste lepo danas pronašli na našem sajtu?

Kao i svaki dobar domaćin rešili smo da vas lepo ugostimo na našem sajtu, pa bi bilo kulturno da se prvo predstavimo, a vi zgrabite kokice, jer krećemooo…

Već po samom nazivu ste shvatili da se kod nas nešto kupuje, zar ne?  Potpuno ste u pravu! Samo njie “nešto”, nego  je SVE. 

KupiKupi ima velikog brata koji se zove TOKO trade doo. Kompanija Toko Trade D.O.O je osnovana sa namerom da potrošačima iz Srbije približi kvalitetnu robu prepoznatljivih brendova iz Italije, Engleske, Francuske, Kine i drugih zemalja sveta po pristupačnim cenama. Asortiman robe koja se prodaje preko online platforme KupiKupi.rs je širok, od garderobe, preko tehnike i alata, pa sve do najsitnijih kućnih potrepština. Čitav koncept KupiKupi.rs je zamišljen kao online prodavnica koja je dostupna kupcima tj. svima vama u bilo koje doba dana ili noći, gde god da se nalazite.

Obzirom da kod nas u Srbiji još uvek vlada onaj panični strah od online kupovine (“šta ako mi uzmu pare, a ne pošalju proizvod?” ili ona još bolja “ šta ako dobijem cepanicu/kamen/ciglu umesto mobilnog telefona?”,a dešavalo se, nije da nije, uglavnom na nekim neproverenim sajtovima), rešili smo da taj tabu malo razbijemo obezbeđivanjem najboljih uslova online kupovine. Dakle, oslobađamo se straha tako što plasiramo robu široke potrošnje i odličnog kvaliteta, cene su među najpristupačnijima na tržištu, isporuka je brza (od jednog do tri dana čekate na isporuku), plaćate pouzećem tek kad vam paket stigne. Ukoliko ste ikada imali iskustva sa online kupovinom u inostranstvu, biće vam jasno o čemu vam pričam.

Na osnovu svega ovoga, rešili smo da se baaaš potrudimo da svakome od vas približimo online kupovinu kroz pružanje vrhunske usluge i plasiranje kvalitetne robe po povoljnim cenama. Želimo da za godinu dana u neobaveznoj konverzaciji svaki korisnik interneta u Srbiji bar jednom pomene kupikupi.rs. 

Znam, ova priča vas podseća na Aliexpress ili Wish i to je ok. Upravo ovi sajtovi su nam poslužili kao inspiracija. Ali otišli smo korak dalje. Sva garderoba sa našeg sajta je uvezena iz Italije, vrhunskog je kvaliteta, a brendovi su vam već poznati, je li tako drage žene? 

Brend koji je nas ( mislim na ženski deo kompanije  ) fascinirao jeste, svakako, britanski brend Glamorous. Tako dobre i kvalitetne krpice nalik na visoku modu, a po pristupačnim cenama nisam videla još od kad sam prvi put otkrila Zaru.  

Kako bismo zadržali vašu pažnju i poverenje, napravili smo i outlet sektor u kome možete kupiti kvalitetne proizvode po cenama kao na npr. Wish-u ili Aliexpress-u, a bez onog dosadnog čekanja i zaustavljanja poštara kad god ga sretenete na ulici sa pitanjem : “Ima li nešto za mene?”. I tako najmanje 30 dana… Vama je proizvod na adresi već sutra, prekosutra…

Pored garderobe, uvezli smo i veliki broj proizvoda iz Kine. Naša ekipa zadužena za kupovinu je u Kini ( obećanoj zemlji svih kupoholičara) pažljivo odabrala proizvode visokog kvaliteta koje želimo prvi da plasiramo na srpsko tržište. Ima tu poznatijih, manje poznatih i potpuno nepoznatih brendova odličnog kvaliteta, ali o tome u nekom drugom postu. 

Imala bih ja još štošta da dodam o našem sajtu, ali ostavimo nešto i za iduće postove. 

Kako vam se dopada naša priča? Da li ste već nešto poručili sa KupiKupi.rs?

Slobodno nam pišite, volimo da ćaskamo. 

Dragi KupiKupici, pozdravljam vas do sledećeg puta!

Svi komentari

  1. Mira G.

    Jesam narucivala. Nisam znala da ste iz srbije jer mi je sajt licio na strane i da je ovo samo srpska verzija pa mi je trebalo malo vise vremena da se odvazim. Muzu sam kupila onaj prsluk za mrsavljenje on je pre zadovoljan a ja sam uzela orsejevu haljinu. Super ste i jeftini a imate dobrih marki...... moram i ovako da vam se zahvalim i na poklonu koji sam dobila uz porudzbinu! :-)pozdrav iz kraljeva!!!

Ostavite komentar