Jingle bells...

Jingle bells...

Ho Ho Ho , dragi Kupikupci, hvata li vas praznična groznica? Moram da vam priznam da je mene ozbiljno uhvatila, pa sam već počela da biram ukrase i ostale dekoracije. Kada je u pitanju kićenje kuće, jelke, kancelarije i sl. ažurnija sam i od Beograda. U septembru sa plaže krenem da gledam novogodišnje ukrase. O toj vrsti euforije vam pričam.

Obožavam da dobijam poklone, a više od toga volim da poklanjam. Onaj osećaj kada nekoga koga volite usrećite poklonom je nezamenjiv. Ali (ništa bez čuvenog “ali”) šta kupiti dečku, mužu, bratu, tati , drugu ili drugarici, devojci, ženi, majci itd? Večito pitanje koje često ostane bez odgovora. Naročito komplikovano je kupiti poklon muškarcu. Obično je to neki komplet kozmetike,garderoba ili flaša nekog pića. Za nas kreativne koji , pritom, volimo da poklanjamo, takvi pokloni su jednostavno nedopustivi. Sati provedeni po tržnim centrima, guglanje “najbolji poklon za devojku/ženu/dečka/muža” itd su iscrpljujući ,a priznajem često na internetu naiđem na takve poklone koje kod nas ne mogu naći , pa se dodatno i razočaram. L I eto, tako euforija počinje da jenjava.  Svake godine se mučim oko poklona, ali ove godine sam rešila da neću!

Poklone za svakoga biram na KupiKupi.rs.

Upravo iz tog razloga rešili smo da pomognemo svima vama (nama ) koji muku muče sa traženjem poklona kako za Novu godinu tako i za svaku drugu priliku ostalih 364 (nekad i 365) dana.

Vrlo uskoro u našoj ponudi moći ćete da pronađete idealn pokon za svakoga, a ja ću se potruditi da vam malo u tome pomognem.

Pokloni za NJU

Svaka žena voli da dobije poklon, ali je veoma važno da je pažljivo odabran. Na našem sajtu www.kupikupi.rs pronaći ćete veliki izbor ženske garderobe, aksesoara i dr.

Ukoliko tražite poklon za mlađu žensku osobu onda bih vam svakako preporučila nešto iz asortimana Glamorous. Sećate se da sam vam pisala o ovom brendu koji potpuno nov kod nas? Imaju zaista kvalitetnu garderobu, super moderne krojeve i pristupačne cene ( kod nas, u Velikoj Britaniji su dosta skuplji). 

Dragi muškarci, ukoliko planirate da izvedete svoju lepšu polovinu na nezaboravan doček Nove godine, onda joj poklonite haljinu u kojoj će se osećati kao zvezda Holivuda.

Ova haljina je na sniženju i košta 4200 dinara, dostupna je u crnoj i zlatnoj boji.

Ukoliko, pak, ostajete kući tokom praznika, obradujte svoju dragu ovim lepim patofnicama koje su meke i tople. Uz njih se savršeno  uklapaju ove divne slušalice u zlatnoj i rose gold boji.

 

Obzirom da na našem sajtu možete pronaći i dekorativne predmete poput voštanih sveća na baterije, fenjera, lampiona, a uskoro nam stiže i kompletan novogodišnji program , pa eto još jedne ideje za savršen poklon.

Pokloni za NJEGA

Jedna od najstresnijih stvari sa kojima se susreće svaka žena je kupovina poklona za muškarca, bilo da je reč o prijatelju, bratu, mužu, dečku i sl. Sve ideje se istroše za nekoliko prilika i onda se krug obrne, pa krenemo ispočetka: majica, pidžama, duks, kaiš, novčanik, parfem...

Pojednostaviću vam ovaj težak izbor.

U našem asortimanu možete pronaći audio tehniku poput Bluetooth zvučnika koji je ujedno i FM radio, prima memorijsku karticu , a može da se poveže i sa telefonom. Nije glomazan, može da ga ponese svuda sa sobom, a sama činjenica da je dobio nešto od tehnike će ga učiniti dodatno srećnim ( a vas, drage žene).

Uskoro na našem sajtu ćete moći da pronađete i veliki izbor alata, pa ako je vaš muškarac vešt u majtorisanju, eto savršene prilike da ga obradujete.

Pokloni za DECU

Za svega nekoliko dana na www.kupikupi.rs ćete moći da pronađete savršene poklone za vaše mališane. Drvene Montesori kocke, edukativna slagalica ili školska tabla, na vama je da odlučite, jer KupiKupi.rs od vas pravi Deda Mraza. Naravno, novogodišnje ukrase i dekoracije podrazumevamo kao poklon za decu.

 

 

Nadam se da sam vam bar malo pomogla.
Kada sam već počela da vam otkrivam neke  detalje oko novih proizvoda, ne mogu, a da se ne pohvalim svim tim divnim stvarčicama koje nam uskoro stižu.

Da li ste čuli za one lasere koje zabodete u zemlju ispred vaše kuće, a oni obasjaju vašu kuću sa spoljne strane, pa vam svi zavide , jer imate najlepše okićenu kuću?

To je samo jedna od stvari koju ćete moći da kupite kod nas.  

 

Novogodišnje jelke, ukrasi, svećice raznih oblika , veličina i boja, figure Deda Mraza, Sneška, Rudolfa i ostale novogodišnje družine.

Zatim, za sve žene koje vole da provode vreme u kuhinji pripremili smo mnoštvo kućnih aparata poput smoothie blendera, nutri bulleta, ručnog miksera, secka i sl.

Retke su žene koje vole da peglaju veš, pa smo zato rešili da ih obradujemo peglama sa kojima će im to biti zadovoljstvo.

Koferi i četkice za šminku, profesionalni fenovi za kosu, nove, još bolje pegle za kosu, aparat za čišćenje lica i još mnogo drugih proizvoda namenjen lepšem polu.

Za drage muškarce smo pripremili tehničke uređaje, mnoštvo alata, smart utičnice, rasvetu i još svašta nešto zanimljivo.

Eto otkrila sam vam deo onoga što stiže, pomogla sam vam da odabetete poklon za Novu godinu, ostalo mi je da sa vama podelim još jednu VEOMA VAŽNU informaciju i mogu da idem da biram poklone.

Mnogi od vas su nas više puta pitali da li mogu da dođu i pogledaju naše proizvode, da li imamo prodavnicu i sl. Obradovaću vas informacijom da uskoro otvaramo prvi u nizu KupiKupi.rs outleta u Rumi! Detalje ćemo objaviti na sajtu, facebook-u, instagramu, pa nas redovno pratite.

 

Do sledećeg čitanja , xoxo ili ho ho ho

 

Svi komentari

Ostavite komentar