Ko je tvoj superheroj?
08.05.2019

Ko je tvoj superheroj?

Koliko često oslobodite dete u sebi? Da li vam se dogodilo da pogazite sve barijere i skačete bezbrižno u trambolini ili se spuštate na toboganu? Da li gledate crtane filmove? Skačete li po krevetu uz omiljenu pesmu? Ja na sva ova pitanja imam potvrdan odgovor.

Pročitajte ceo tekst...
Slavimo ljubav
14.02.2019

Slavimo ljubav

Ljubav? Može. Mnogi velikani su imali svašta da kažu o ljubavi. I da je slepa i da je sveta, da nema godine, da se za nju gine, da postoji prava, da postoji platonska, da se desi kad se najmanje nadaš, da boli, da daje snagu i hrabrost, itd. Ja bih rekla da je ljubav stanje u kojem pokazujemo najbolju verziju sebe. I zato, ŽIVELA NAM LJUBAV!

Pročitajte ceo tekst...
Giveaway
08.02.2019

Giveaway

Dragi KupiKupci, hvala vam na poverenju. Našu sreću čini vaše poverenje. Nastavljamo da se razvijamo i rastemo zbog vas. Odlučili smo da napravimo veliko nagrađivanje povodom 10.000 pratilaca na našem Instagram profilu.

Pročitajte ceo tekst...
Jingle bells...
30.11.2018

Jingle bells...

Obožavam da dobijam poklone, a više od toga volim da poklanjam. Onaj osećaj kada nekoga koga volite usrećite poklonom je nezamenjiv. Ali (ništa bez čuvenog “ali”) šta kupiti dečku, mužu, bratu, tati , drugu ili drugarici, devojci, ženi, majci itd? Večito pitanje koje često ostane bez odgovora.

Pročitajte ceo tekst...