Filtriraj po

Trenutno pregleda:
Luksuzna i moderna dečija kolica naalik na čuvena Stokke kolica  sadrže dve osnovne komponente: nosiljku za dete koja može da se implementita na ram kolica i sportsko sedište koje ima 5 različitih nivoa položaja. Sportsko sedište , kao i nosiljka, mogu biti okrenuti u oba pravca. Pored ove dve...
Luksuzna i moderna dečija kolica...
99.000,00 RSD
Trenutno pregleda:
Luksuzna dečija kolica izrađena od  kvalitetne eko kože u crnoj boji. Ova kolica se sastoje iz tri osnovne komponente: sportsko sedište,nosiljka i sedište za auto.Pored ovih komponenti ova funkcionalna kolica sadrže 4 rotirajuća točka sa amortizerima i ručnim i nožnim kočnicama od kojih su...
Luksuzna dečija kolica izrađena od...
74.500,00 RSD
KupiKupi
Trenutno pregleda:
  • -30%
Sigurnosna kamera koja snima u radijusu od 360 stepeni, uvrće se u sijalično grlo, može da snima i reprodukuje zvuk, a kamerom upravljate preko vašeg mobilnog telefona. Osigurajte vaš dom ili poslovni prostor.
Sigurnosna kamera koja snima u...
5.300,00  3.710,00 RSD
KupiKupi
Trenutno pregleda:
  • -15%
 Digitalni audio bebi monitor je siguran način da uvek čujete vašu bebu gde god da se nalazite u kući ili dvorištu. Siguran i pouzdan način da vašu bebu bezbedno ostavite bez nadzora. Ovaj bebi alarm vam daje slobodu kretanja i obavljanja raznih poslova dok svo vreme nadzirete svoju bebu.
 Digitalni audio bebi monitor je...
6.800,00  5.780,00 RSD
KupiKupi
Trenutno pregleda:
Digitalni bebi monitor je idealno rešenje za sve roditelje sa bebama, jer pruža potpunu sigurnost. Vaša beba je sigurna, jer u svakom trenutku možete da vidite i čujete putem monitora šta beba radi. Ovaj video monitor vam daj epotpunu slobodu kretanja po kući i dvorištu dok vaša beba nije uz vas.
Digitalni bebi monitor je idealno...
12.000,00 RSD